η εταιρεια

Η ιδέα της δημιουργίας της εταιρίας Power Wheel, βρίσκεται  πίσω από μια μεγάλη ιστορία κατασκευής μπαταρίας όπου τοποθετήθηκε σε ένα αμαξίδιο (Α.Μ.Ε.Α) για την καλύτερη λειτουργία του.

Στη συνέχεια, ξύπνησε το συναίσθημα της δημιουργίας ενός νέου ηλεκτροκίνητου kit – μπαταρίας πέρα από τις δυνατότητες που παρέχουν τα συνηθισμένα kit μέχρι σήμερα, το οποίο να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε συμβατικό ποδήλατο καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες κάθε αναβάτη και προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

εξειδικευμένο προσωπικό

Ο Λευτέρης Μαστραγγελής είναι ο ιδρυτής της εταιρίας Power Wheel, με σπουδές στον κλάδο της μηχανολογίας, εκπόνηση διπλωματικής εργασίας στην κατασκευή ηλεκτρικού ποδηλάτου και με κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας του στον ΟΒΙ. Η εμπειρία των 12 χρόνων και η τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού μας είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας μας που μας καθιστούν e-bike experts στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

“Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι η δυνατότητα να παρέχουμε μεγάλες αυτονομίες, επιταχύνσεις και καινοτομίες στις κατασκευές μας”